ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΣΩΣΗ: Δύσκολες καιρικές συνθήκες συνάντησε το ελικόπτερο «Ακρίτας»- Καρδιακό επεισόδιο

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΣΩΣΗ: Δύσκολες καιρικές συνθήκες συνάντησε το ελικόπτερο «Ακρίτας»- Καρδιακό επεισόδιο

Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για μεταφορά μέλους πληρώματος πλοίου – πλατφόρμας που βρίσκεται νότια της Κύπρου, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο, έχει ξεκινήσει το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ).

 

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, γύρω στις 18.40 το απόγευμα λήφθηκε μήνυμα στο ΚΣΕΔ Λάρνακας, σύμφωνα με το οποίο ένα άτομο, μέλος του πληρώματος πλοίου – πλατφόρμας που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση στη θαλάσσια περιοχή, νότια της Κύπρου, υπέστη καρδιακό επεισόδιο.
 
Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης και στην περιοχή έχει σταλεί ελικόπτερο της Λιμενικής Αστυνομίας με εξιδεικευμένο νοσηλευτή.
 
Τις προσπάθειες διακομιδής του ασθενούς δυσχεραίνουν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή με τo ελικόπτερο της Δημοκρατίας να αντιμετωπίζει αναταράξεις, ενώ βρέθηκε και εν μέσω έντονης βροχόπτωσης-καταιγίδας όπως πληροφορείται το ThemaOnline.
 
Ο ασθενής αναμένεται ότι θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο, αναλόγως της κατάστασης της υγείας του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφορία σε ποια πόλη της ελεύθερης Κύπρου θα διακομισθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top