ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κακοκαιρίας συνέχεια - Καταιγίδες, χιόνια και σφοδροί άνεμοι

ΚΥΠΡΟΣ: Κακοκαιρίας συνέχεια - Καταιγίδες, χιόνια και σφοδροί άνεμοι

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Πέμπτης (3/1), ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη και στα δυτικά μέχρι κυματώδης.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης και στα δυτικά μέχρι τρικυμιώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά σε κάποιες υπήνεμες περιοχές δεν αποκλείεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (4/1), ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης και στα δυτικά μέχρι τρικυμιώδης, για να καταστεί αργά το απόγευμα γενικά κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (5/1) και την Κυριακή (6/1), ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Το Σάββατο αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά, ενώ το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο και στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Δευτέρα (7/1), ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι. Χιόνι ή χιονόνερο αναμένεται στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top