Συγγενής Τ/κ πολιτικού πέθανε σε διπλό θανατηφόρο παραμονή Πρωτοχρονιάς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγγενής Τ/κ πολιτικού πέθανε σε διπλό θανατηφόρο παραμονή Πρωτοχρονιάς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 40χρονος Rusit Ataoglu, ανιψιός  του λεγόμενου υπουργού τουρισμού και περιβάλλοντος στα κατεχόμενα, Fikri Ataoglu έχασε τη ζωή του την 1 Ιανουαρίου 2018, σε διπλό θανατηφόρο τροχαίο στο Λονδίνο.

O Rusit, που ήταν επαγγελματίας οδηγός ταξί στο Λονδίνο, καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Οι συγγενείς  και φίλοι του άτυχου 40χρονου, είναι συντετριμμένοι, κάτι που υποδηλώνουν και οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες αναδημοσιεύονται από την Βρετανική ιστοσελίδα, «Mirror».

*Ο 40χρονος Rusit Ataoglu:

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο, σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο A13 πλησίον του Dagenham στο νότιο Λονδίνο, γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 31/12.

*Σκηνή του ατυχήματος:

Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να οδηγούσε αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το ταξί. 

*O λεγόμενος υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος στα κατεχόμενα, Fikri Ataoglu:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.