ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 26χρονης για κατοχή παράνομου φωτογραφικού υλικού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 26χρονης για κατοχή παράνομου φωτογραφικού υλικού

Λήφθηκε πληροφορία από την Europol, στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, για χρήστη πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος απέστειλε σε άλλο χρήστη, βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας από εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε, ο κάτοχος/χρήστης του συγκεκριμένου λογαριασμού, είναι για 26χρονη, η οποία διαμένει στην επαρχία Λευκωσίας.

Την Παρασκευή (4/1), βάσει δικαστικού εντάλματος, έγινε έρευνα στην οικία της, κατά την οποία, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα τύχει δικανικής εξέτασης.

Η 26χρονη συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top