ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και οι δύο «ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» για τη νίκη! Πολλά προβλήματα για Αναστασίου-Ιραόλα

Και οι δύο «ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» για τη νίκη! Πολλά προβλήματα για Αναστασίου-Ιραόλα

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής των Θεοφανείων (06/01, 16:00), η Ομόνοια υποδέχεται στο ΓΣΠ την ΑΕΚ, σε ένα ντέρμπι όπου και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη, αφού προέρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και έχασαν αρκετό έδαφος στη βαθμολογία.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 7η θέση, τέσσερις βαθμούς πιο πίσω από την 6η ΑΕΚ και αν δεν κερδίσει ούτε αυτό το ντέρμπι, τότε θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να… συμβιβάζεται με τον «εφιάλτη» του Β΄ γκρουπ δυναμικότητας στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος, παρότι θα υπάρχουν ακόμα περιθώρια ανατροπής των δεδομένων.

Από την άλλη, η ομάδα της Λάρνακας αγνοεί τη νίκη από το… Νοέμβριο (!) και θέλει πάση θυσία να βάλει «φρένο» στις αποτυχίες, για να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Ανόρθωσης και ενδεχόμενη απώλεια της Νέας Σαλαμίνας που αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, προκειμένου να «πιάσει» την «Κυρία» στην 4η θέση.

Όσον αφορά τα πλάνα των προπονητών των δύο ομάδων, τόσο ο Αναστασίου (Ομόνοια) όσο και ο Ιραόλα (ΑΕΚ), αντιμετωπίζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, όμως είναι… «μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια»!

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής από πλευράς Ομόνοιας, έμειναν οι Μανρίκε, Ενρίκεζ, Χριστοφή, Τζαρσίνιο, Μαυρίας, Γκρίνιτζ και Τζαΐλσον, με τον Ελλαδίτη τεχνικό να παίρνει μαζί του, τους πιο κάτω παίκτες:

Τόμας Μεχίας, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλέξανδρος Αντωνίου, Ίσμα Λόπεζ, Αλμπέρτο Λόρα, Λούκας Βύντρα, Μίκαελ Γκαφούρ, Γιάννης Κούσουλος, Φράνιο Πρέτσε, Φάνος Κατελάρης, Ραούλ Λόε, Άλεξ Σοάρες, Γιόρντι Γκόμεθ, Μαρίνος Τζιωνής, Κρίστιαν Μόντες, Χουανάν Εντρένα, Δημήτρης Κολοβός, Σάσα Ζίβετς, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ματ Νταρμπισάιαρ.

Από τη μεριά της ΑΕΚ, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μοϊσόφ, Ασούμπρε και Αντωνιάδης, ο τιμωρημένος Χέφελ, καθώς και ο Απόστολος Γιάννου που κλήθηκε στην Εθνική Αυστραλίας για το Ασιατικό κύπελλο, ενώ οι Λαμπάν και Κάσες είναι ουσιαστικά εκτός πλάνων.

Επίσης, Τομάς θα μεταβεί στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top