ΚΥΠΡΟΣ: Μυστήριο με φωτιά σε γήπεδο - Έτρεχε βραδιάτικα η Πυροσβεστική

ΚΥΠΡΟΣ: Μυστήριο με φωτιά σε γήπεδο - Έτρεχε βραδιάτικα η Πυροσβεστική

Στη διερεύνηση των αιτιών της πρόκλησης της φωτιάς που εξερράγη στις 22:00 χτες βράδυ σε γραφείο του κλειστού γηπέδου "Αφροδίτη" αναμένεται να προβούν σήμερα η ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22:00 χτες το βράδυ λήφθηκε μήνυμα για εκδήλωση πυρκαγιάς σε γραφείο του γηπέδου. 
 
Κινητοποιήθηκαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου. Στο γραφείο είναι εγκατεστημένοι πίνακες φωτισμού και πυρασφάλειας του σταδίου. 
  
Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους. 
 
Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στα όργανα ελέγχου του φωτισμού του σταδίου. 
 

ΚΥΠΕ
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE