Ελλάδα: Ύποπτος φάκελος έστειλε στο Νοσοκομείο αστυνομικό και εργαζόμενους

Ελλάδα: Ύποπτος φάκελος έστειλε στο Νοσοκομείο αστυνομικό και εργαζόμενους

Κινητοποίηση αρχών στη Μυτιλήνη για φάκελο που στάληκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου 

Τα μεσάνυχτα και υπό εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αφίχθη στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με πτήση στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους C-130 κλιμάκιο της Ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος, εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση ραδιοβιοχημικών απειλών.
 
Το κλιμάκιο, μαζί με ειδικούς του "Δημόκριτου", θα παραλάβουν τον φάκελο με άγνωστο περιεχόμενο που εστάλη το απόγευμα χθες Τετάρτη στο γραφείο της Πρυτάνισσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη. Ακόμη, θα ελέγξουν τους χώρους του ιδρύματος, η λειτουργία του οποίου με απόφαση των πρυτανικών αρχών έχει ανασταλεί επ' αόριστον.
 
Στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης - καλά στην υγεία τους - έχουν εισαχθεί πέντε εργαζόμενοι, ο νομικός σύμβουλος του Πανεπιστημίου, καθώς κι ένας αστυνομικός που έπιασε το φάκελο παραλαμβάνοντας τον. Κάποιοι από τους εργαζομένους που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο, που γράφει πως η προέλευσή του είναι η "Ινδία", παραπονέθηκαν για ερεθισμό του βλεννογόνου της μύτης και του στόματος. Κατά ιατρικές πηγές τα συμπτώματα πάντως έχουν υποχωρήσει εντελώς.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE