ITAΛΙΑ: Απέλυσαν δημόσιους υπαλλήλους για απουσία από την εργασία τους

ITAΛΙΑ: Απέλυσαν δημόσιους υπαλλήλους για απουσία από την εργασία τους

Στην απόλυση 16 δημόσιων υπαλλήλων προχώρησαν την Τετάρτη 9/1 οι ιταλικές αρχές σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA. Και οι 16 απολυθέντες ήταν αδικαιολογήτως απόντες από την εργασία τους.


Τα 16 άτομα που είχαν πάρει «άδεια από τη σημαία» απολύθηκαν από το τμήμα πολιτικών μηχανικών στην παράκτια πόλη της Τοσκάνης Μάσα Καράρα. Δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα της απουσίας των υπαλλήλων από τη θέση τους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE