Ανατροπή - Το «φονικό όπλο» στο θάνατο του Αλεξ από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν ήταν ο στεγνωτήρας μαλλιών

Ανατροπή - Το «φονικό όπλο» στο θάνατο του Αλεξ από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν ήταν ο στεγνωτήρας μαλλιών

Το νέο πόρισμα επιβεβαιώνεται από τη στάση του σώματος του 22χρονου Άλεξ στο σημείο, όταν βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/1) στη σορό του άτυχου νεαρού, κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα του και κυρίως στα χέρια του.

Για το λόγο αυτό παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στο χώρο του σπιτιού του 22χρονου που «έσβησε» την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα, με στόχο να φανεί πώς το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον Αλέξανδρο και τον οδήγησε στο θάνατο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr όλα καταλήγουν σε ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ που χρησιμοποιούσε ο Άλεξ για να ζεσταθεί.

Σ’ αυτό συνηγορεί και η στάση του σώματος του στο σημείο, όταν βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο.

Μάλιστα, εικάζεται πως ο νεαρός είχε υποστεί την ηλεκτροπληξία από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Την ίδια ώρα, οι γονείς του Αλέξανδρου που διαμένουν μόνιμα στον Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, φέρεται να προσανατολίζονται σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα ρίξουν άπλετο φως στον τρόπο και τα αίτια του θανάτου του. Η κηδεία του άτυχου νεαρού τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (8/1) στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Καρπενήσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE