ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άντρας την ώρα που γευμάτιζε- Δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άντρας την ώρα που γευμάτιζε- Δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή

Τραγωδία σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 15:45 όταν 74χρονος τρόφιμος οίκου ευγηρίας την ώρα που έτρωγε τυρόπιτα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έχασε τις αισθήσεις του.

Μέλη του προσωπικού του οίκου ευγηρίας προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 74χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή ο άτυχος άντρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να «ρίξει» η νεκροτομή επι της σορού η οποία ορίστηκε για τη Δευτέρα 14/1 από την ιατροδικαστή Ελένη Αντώνίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE