ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άντρας την ώρα που γευμάτιζε- Δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άντρας την ώρα που γευμάτιζε- Δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή

Τραγωδία σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 15:45 όταν 74χρονος τρόφιμος οίκου ευγηρίας την ώρα που έτρωγε τυρόπιτα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έχασε τις αισθήσεις του.

Μέλη του προσωπικού του οίκου ευγηρίας προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 74χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή ο άτυχος άντρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να «ρίξει» η νεκροτομή επι της σορού η οποία ορίστηκε για τη Δευτέρα 14/1 από την ιατροδικαστή Ελένη Αντώνίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE