ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άντρας την ώρα που γευμάτιζε- Δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άντρας την ώρα που γευμάτιζε- Δεν κατάφεραν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή

Τραγωδία σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 15:45 όταν 74χρονος τρόφιμος οίκου ευγηρίας την ώρα που έτρωγε τυρόπιτα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έχασε τις αισθήσεις του.

Μέλη του προσωπικού του οίκου ευγηρίας προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 74χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή ο άτυχος άντρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να «ρίξει» η νεκροτομή επι της σορού η οποία ορίστηκε για τη Δευτέρα 14/1 από την ιατροδικαστή Ελένη Αντώνίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE