ΠΑΦΟΣ: Με «χόρτο» και «κόκα» στο αυτοκίνητο 37χρονος και 28χρονος

ΠΑΦΟΣ: Με «χόρτο» και «κόκα» στο αυτοκίνητο 37χρονος και 28χρονος

Συνελήφθησαν το Σάββατο 12/1 βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα, ηλικίας 37 και 28 ετών αντίστοιχα, από την επαρχία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Της σύλληψης των δύο προσώπων, προηγήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατά την οποία, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 37 περίπου γραμμάριων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης 3.5 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE