ΠΑΦΟΣ: Με «χόρτο» και «κόκα» στο αυτοκίνητο 37χρονος και 28χρονος

ΠΑΦΟΣ: Με «χόρτο» και «κόκα» στο αυτοκίνητο 37χρονος και 28χρονος

Συνελήφθησαν το Σάββατο 12/1 βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα, ηλικίας 37 και 28 ετών αντίστοιχα, από την επαρχία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Της σύλληψης των δύο προσώπων, προηγήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατά την οποία, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 37 περίπου γραμμάριων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης 3.5 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE