ΠΑΦΟΣ: Με «χόρτο» και «κόκα» στο αυτοκίνητο 37χρονος και 28χρονος

ΠΑΦΟΣ: Με «χόρτο» και «κόκα» στο αυτοκίνητο 37χρονος και 28χρονος

Συνελήφθησαν το Σάββατο 12/1 βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα, ηλικίας 37 και 28 ετών αντίστοιχα, από την επαρχία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Της σύλληψης των δύο προσώπων, προηγήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατά την οποία, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 37 περίπου γραμμάριων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης 3.5 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE