ΠΑΦΟΣ: Μέσα σε δύο νύχτες ξάφρισαν πέντε καταστήματα οι διαρρήκτες

ΠΑΦΟΣ: Μέσα σε δύο νύχτες ξάφρισαν πέντε καταστήματα οι διαρρήκτες

Διάρρηξη πέντε καταστημάτων σουβενίρ στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου διερευνά το ΤΑΕ.

Yπόθεση διάρρηξης και κλοπής πέντε καταστημάτων σουβενίρ και καφέ στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την καταγγελία , οι δράστες έδρασαν δύο συνεχόμενα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου . Οι διαρρήκτες διέρρηξαν πέντε συνολικά καταστήματα που γειτνιάζουν το ένα δίπλα στο άλλο στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου και απέσπασαν απ’ αυτά χρήματα καθώς και διάφορα είδη και προϊόντα.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και διαπίστωσαν πως οι δράστες και στα πέντε καταστήματα εισήλθαν παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο την πίσω πόρτα των καταστημάτων.

Τις κινήσεις των δραστών κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που διαθέτουν τουλάχιστον τα δύο καταστήματα.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται με σκοπό την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE