Τραγικό τέλος είχε το παιχνίδι με τον καταψύκτη - Όταν εντόπισαν τα παιδιά ήταν αργά

Τραγικό τέλος είχε το παιχνίδι με τον καταψύκτη - Όταν εντόπισαν τα παιδιά ήταν αργά

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι τριών μικρών παιδιών, στην Φλόριντα των ΗΠΑ, αφού εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στον καταψύκτη που βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του βρετανικού Sky News την Τρίτη (15/1), επικαλούμενο τις τοπικές Αρχές της Φλόριντα, τα τρία παιδιά, ένα κοριτσάκι ενός έτους και ο εξάχρονος αδερφός της και μια τετράχρονη, έπαιζαν με ένα καταψύκτη που βρισκόταν απενεργοποιημένος στην αυλή του σπιτιού που συγκατοικούσαν οι δύο μητέρες τους.

Η μια εκ των δύο γυναικών, τη στιγμή που τα παιδία παγιδεύτηκαν εντός του καταψύκτη, κοιμόταν και η δεύτερη βρισκόταν στο μπάνιο, ενώ όταν τα έψαξαν και δεν τα βρήκαν, αποφάσισαν να τα αναζητήσουν.

Τελικά, οι γυναίκες βρήκαν τα παιδιά στον καταψύκτη, ο οποίος είχε αγοραστεί από δεύτερο χέρι πριν από μερικές μέρες, ενώ σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, στην πόρτα της συσκευής είχε τοποθετηθεί μεταλλική υποδοχή για κλειδωνιά, χωρίς όμως να υπάρχει τοποθετημένη κλειδωνιά.
Οι γυναίκες επιχείρησαν να επαναφέρουν τα παιδιά με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ενώ είχαν ήδη καλέσει σε βοήθεια, χωρίς όμως επιτυχία.

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι τα δύο αδέρφια διέμεναν στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα τους και η τετράχρονη με τη γιαγιά της.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.