Καταψηφίστηκε η συμφωνία του Brexit

Καταψηφίστηκε η συμφωνία του Brexit

Καταψηφίστηκε με 432 ψήφους έναντι 202 η συμφωνία του Brexit που υπέβαλε προς έγκριση στη Βουλή των Κοινοτήτων η Τερέζα Μέι.


Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τα προγνωστικά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε έκταση κοινοβουλευτική ήττα για κυβέρνηση στη Βρετανία από το 1924.

Αναμένεται πλέον τοποθέτηση της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου για τα επόμενα βήματα, αλλά και η αντίδραση του ηγέτη του Εργατικού Κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE