Καταψηφίστηκε η συμφωνία του Brexit

Καταψηφίστηκε η συμφωνία του Brexit

Καταψηφίστηκε με 432 ψήφους έναντι 202 η συμφωνία του Brexit που υπέβαλε προς έγκριση στη Βουλή των Κοινοτήτων η Τερέζα Μέι.


Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τα προγνωστικά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε έκταση κοινοβουλευτική ήττα για κυβέρνηση στη Βρετανία από το 1924.

Αναμένεται πλέον τοποθέτηση της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου για τα επόμενα βήματα, αλλά και η αντίδραση του ηγέτη του Εργατικού Κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.