ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πότε υποχωρεί το κύμα κακοκαιρίας - Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

ΚΥΠΡΟΣ: Πότε υποχωρεί το κύμα κακοκαιρίας - Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Βαροµετρικό χαµηλό επηρεάζει την περιοχή. Φαίνεται όμως πως στις επόμενες μέρες ο καιρός μας ετοιμάζει ξανά εκπλήξεις, αφού η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο, ενώ αίθριο καιρός θα έχουμε την Πέμπτη 17/1. Διαβάστε αναλυτικά.

 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι πολύ κυµατώδης και τοπικά µέχρι τρικυµιώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στον πλην 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ισχυροί, 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα υπάρχει παγετός.

Αύριο βράδυ θα εµφανίζονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι κυµατώδης.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο από την Πέµπτη για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το ύψος των χιονιών την ώρα έκδοσης του δελτίου στην πλατεία Τροόδους ήταν 50 εκατοστά

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top