ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση

Στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης 16/1, σε σχέση με τον φόνο του 44χρονου Χρήστου Μιχαήλ.

Πρόκειται για τρεις Ελληνοκύπριους, ηλικίας 28, 19 και 16, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Λεμεσό, μεταξύ 22:15 με 11:00 το βράδυ της Τετάρτης (16/1).

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται να παραδέχονται εμπλοκή στην υπόθεση.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE