ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση

Στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης 16/1, σε σχέση με τον φόνο του 44χρονου Χρήστου Μιχαήλ.

Πρόκειται για τρεις Ελληνοκύπριους, ηλικίας 28, 19 και 16, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Λεμεσό, μεταξύ 22:15 με 11:00 το βράδυ της Τετάρτης (16/1).

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται να παραδέχονται εμπλοκή στην υπόθεση.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE