ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση

Στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης 16/1, σε σχέση με τον φόνο του 44χρονου Χρήστου Μιχαήλ.

Πρόκειται για τρεις Ελληνοκύπριους, ηλικίας 28, 19 και 16, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Λεμεσό, μεταξύ 22:15 με 11:00 το βράδυ της Τετάρτης (16/1).

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται να παραδέχονται εμπλοκή στην υπόθεση.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.