ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο τρόπος που κινήθηκε το θύμα μετά τους πυροβολισμούς -ΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο τρόπος που κινήθηκε το θύμα μετά τους πυροβολισμούς -ΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με το πρώτο φως της ημέρας, (Τρίτη 15/1), συνεχίστηκαν οι έρευνες της Αστυνομίας, σχετικά με την υπόθεση φόνου του 44χρονου Χρήστου Μιχαήλ, που διαπράχθηκε όπως όλα δείχνουν το βράδυ της Κυριακής (13/1) στη Λεμεσό.

Όπως διαπίστωσε το ThemaOnline, που βρέθηκε από το πρωί της Τρίτης στη σκηνή, μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠ.ΕΓ.Ε.), βρέθηκαν στο σημείο όπου χτένισαν μια μεγάλη έκταση, εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τεκμήρια.

Στην πιο κάτω δορυφορική φωτογραφία από το Google maps, φαίνεται με μπλε χρώμα η περίμετρος που απέκλεισε η Αστυνομία, ενώ με πράσινο χρώμα έχει σημειωθεί η πορεία που φαίνεται να ακολούθησε ο 44χρονος, λαμβάνοντας υπόψη και την πορεία που ακολούθησαν οι ερευνητές της υπόθεσης. Με κόκκινη κουκκίδα έχει σημειωθεί το σημείο που βρέθηκε το μαύρο σαλούν.

Η πορεία που διάνυσαν οι ερευνητές της υπόθεσης, ενισχύει το σενάριο, ο Μιχαήλ να δέχθηκε πυροβολισμό ή να αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκε το όχημα του και προσπάθησε να γλυτώσει.

Το πιο πάνω συμπέρασμα προκύπτει και από το γεγονός ότι, τα μέλη του ΥΠΕΓΕ, αφού εκτός από το χωράφι που εντοπίστηκε το μαύρο σαλούν, επέκτειναν τις έρευνες τους και σε διπλανό χωράφι.

Το συγκεκριμένο χωράφι, χωρίζεται από τον 77ο δρόμο στα Πολεμίδια, ενώ όπως υποδεικνύουν οι κίτρινες ταμπέλες των μελών του ΥΠΕΓΕ που τοποθετήθηκαν στην άσφαλτο, φαίνεται να εντοπίστηκαν τεκμήρια.

Πάντως, η σκηνή φρουρείτο όλο το βράδυ, ενώ στη Λεμεσό, όπως και σε ολόκληρο το νησί, υπήρχαν σφοδροί άνεμοι και βροχές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top