ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό να γλιτώσει ο Μιχαήλ - Οδήγησε ένα χιλιόμετρο αιμορραγώντας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό να γλιτώσει ο Μιχαήλ - Οδήγησε ένα χιλιόμετρο αιμορραγώντας

Μάχη για να σωθεί έδωσε ο 44χρονος Χρήστος Μιχαήλ το βράδυ της Κυριακής (13/1), που πυροβολήθηκε από κοντόκανο κυνηγετικό όπλο, παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Παρά τις σφαίρες που δέχθηκε και την αιμορραγία στο σώμα του ο Μιχαήλ προσπάθησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό να γλιτώσει από τον εκτελεστή του. Αιμορραγώντας κατάφερε να οδηγήσει την απόσταση ενός χιλιομέτρου λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του και το όχημα βγει εκτός δρόμου. Στην συνέχεια το όχημα ακολούθησε μια ανεξέλεγκτη πορεία καταλήγοντας στα δέντρα, όπου και εντοπίστηκε. 

Σύμφωνα με τις έρευνες που διενεργήθηκαν στην σκηνή του εγκλήματος από την Αστυνομία, ο 44χρονος δολοφονηθέντας βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από το παράθυρο στο στήθος και τον λαιμό.  

Ο εντοπισμός της σορού του έγινε μετά από 13 ώρες την Δευτέρα (14/1) από πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Σύμφωνα με μαρτυρίες γείτονες είχαν ακούσει τους πυροβολισμούς το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο δεν έδωσαν σημασία.  

Η δολοφονία φαίνεται να προέκυψε μετά από διαφωνία του 44χρονου Μιχαήλ με τους δράστες ή δράστη, για υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα, το θύμα είναι γνωστό στην ΥΚΑΝ αφού είχε συλληφθεί τον Γενάρη του 2017 όταν με το ταξί του φαίνεται να πουλούσε ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην κατοχή του.

Η Αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης και οι έρευνες στην σκηνή του εγκλήματος επανήρχισαν την Τρίτη (15/1) με το πρώτο φως της ημέρας. Στις 11:00 ήταν προγραμματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η νεκροτομή επί της σορού του από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE