ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν ήταν προμελετημένoς ο φόνος -Πρόεκυψε διαφωνία και τον καταδίωξε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν ήταν προμελετημένoς ο φόνος -Πρόεκυψε διαφωνία και τον καταδίωξε

Χωρίς προμελέτη από τους δράστες διαπράχθηκε ο φόνος του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ από τη Δορά της Λεμεσού, που βρέθηκε νεκρός εντός του αυτοκινήτου του τη  Δευτέρα (14/01) το απόγευμα, στην περιοχή Αγίου Σύλα σε κοντινή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.


Σύμφωνα με το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι ανακριτές της υποθέσης, ο 44χρονος «Ρώσος» βρισκόταν στο σημείο για να συναντηθεί με τον δράστη ή τους δράστες και προέκυψε διαφωνία που οδήγησε αρχικά στην αποχώρηση του θύματος με το αυτοκίνητό του και εν συνέχεια στην καταδίωξή του από τον δράστη.
Αυτός ο τσακωμός μεταξύ του θύματος και του δράστη, πιθανόν να προέκυψε και πριν τη συνάντηση θύματος και δράστη. 

Ο δράστης ή οι δράστες ανέκοψαν τον 44χρονο, ο οποίος πυροβολήθηκε με κοντό κανό κυνηγετικό και εν συνέχεια το αυτοκίνητό του κατέληξε ακυβέρνητο στο σημείο όπου εντοπίστηκε, σε Δένδρο εντός παρακείμενου χωραφιού.
 
 
Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται η περιοχή που διερευνά η Αστυνομία για τη υπόθεση της δολοφονίας, ενώ στην πράσινη κουκκίδα είναι το σημείο που βρέθηκε το όχημα:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top