ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανέβηκε στον γάιδαρο και βγήκε «τσάρκα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανέβηκε στον γάιδαρο και βγήκε «τσάρκα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα κύριο ο οποίος ανέβηκε πάνω στην «άμαξα» του και βγήκε για τσάρκα στους δρόμους της Λεμεσού, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Ένα παράδοξο περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες – και ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του νησιού μας – όπου ένας άνδρας «γύριζε» μέσα στη Λεμεσό «καβάλα» σε ένα γάιδαρο.

Ο εν λόγω κύριος, καβάλα σε μια μεταλλική άμαξα, έζεξε το ζωντανό του για να πάνε γύρα!

Το όλο θέαμα απαθανάτισε πολίτης, όπου στη συνέχεια η φωτογραφία ανέβηκε στην διαδικτυακή σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «I Love Cyprus PE».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE