ΕΛΛΑΔΑ

Βίασαν και χτύπησαν και δεύτερη κοπέλα μετά την 21χρονη Ελένη- VIDEO

Βίασαν και χτύπησαν και δεύτερη κοπέλα μετά την 21χρονη Ελένη- VIDEO

Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία και όχι μόνο, παρακολουθεί με αποτροπιασμό, την υπόθεση βιασμού μιας 19χρονης στη Ρόδο, από τον 20χρονο Αλβανό που κρατείται για το θάνατο και βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, που βρέθηκε νεκρή στις 28 Νοεμβρίου 2018.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τον βιασμό και θάνατο της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας, ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο 20χρονος Αλβανός, φέρεται μαζί με έναν 23χρονο Ρομά, να χτύπησαν και να βίασαν μια 19χρονη με νοητική στέρηση.

Η είδηση έγινε γνωστή από την Αστυνομία της Ρόδου, όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, ενω ο 23χρονος Ρομά ομολόγησε μετά τη σύλληψη του, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου για να βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, που επικαλείται η ελλαδική ιστοσελίδα, ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η άτυχη Ελένη είχε εντοπιστεί νεκρή στις 28 Νοεμβρίου.

Η γιαγιά της 19χρονης, διηγήθηκε στην εκπομπή του Open TV, “Top Story”, το πως έμαθε τα όσα συγκλονιστικά έζησε η εγγονή της και πως η υπόθεση έφθασε στην Αστυνομία.

«Ο γιος μου μού το είπε (...) ήρθε το παιδί πριν πέντε μέρες για μία υπόθεση δική του. Είναι από χωρισμένους γονείς το κοριτσάκι. Καταλάβατε; Όταν ήταν μικρό έπαθε μηνιγγίτιδα. Έκανε στον εγκέφαλο και το παιδάκι είναι με ειδικές ανάγκες. Τα κορίτσια, δύο κορίτσια, τα έχει η μάνα και μένουν στη Ρόδο», ανέφερε η γιαγιά, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Η γιαγιά της άτυχης 19χρονης συνέχισε: «Το κορίτσι από ό,τι έμαθα εγώ, μου το είπε ο γιος μου γιατί και ο γιος μου προχθές το έμαθε και μου το είπε, ήρθε στο σπίτι και μου το είπε. Το ανακάλυψε η αδελφή του κοριτσιού που είναι 22 χρόνων, από κάτι μηνύματα, από κάτι κινήσεις της μικρής, η μικρή δεν μιλούσε, ήταν κλεισμένο στον εαυτό του. Ήρθε και μου είπε, το παιδί λέω είναι πολύ στεναχωρημένο. Πρέπει να γίνει καταγγελία. Η μάνα δεν ήθελε να το μάθει κανείς, αλλά έπρεπε για να δουν τι πράγμα είναι αυτός ο Αλβανός».

«Το παιδί το βρήκαν με παρέα και της είπαν: έλα να σε πάμε μία βόλτα , να ακούσουμε και μουσική. Αυτό αθώο όπως είναι, το πήραν και το πήγαν στο Ενυδρείο και του ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα. Εκείνη δεν ήθελε, το χτύπησαν και δύο άντρες όπως ήταν, το βίασαν. Έκαναν πολλά πράγματα, εγώ τα έμαθα όλα αυτά από τον γιο μου. Είχα πικραθεί, πολύ στεναχωρήθηκα. Το παιδί θέλει ιδιαίτερη προσοχή», πρόσθεσε.

Η γιαγιά της 19χρονης είπε, ακόμη, ότι δεν έχει δει ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι μίλησαν ορισμένες φορές, αλλά δεν ήξερε τίποτα, ούτε της είχε πει το παραμικρό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος 

*Με πληροφορίες από protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top