ΕΛΛΑΔΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 21ΧΡΟΝΗΣ: Ξυλοκόπησαν στις φυλακές τον 19χρονο ύποπτο - VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 21ΧΡΟΝΗΣ: Ξυλοκόπησαν στις φυλακές τον 19χρονο ύποπτο - VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται, ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε στη Ρόδο τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, υπήρξε μια λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο και τους συγκρατούμενούς του, η οποία κατέληξε σε ξυλοδαρμό.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεαρός Αλβανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας, ενδέχεται να εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

«Δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε», ακούγεται να λέει στους συγκρατούμενούς του που τον χτυπούν σε βίντεο - ντοκουμέντο, που προβλήθηκε από το κανάλι «Open».

Μέχρι και τη τελευταία στιγμή προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια των δολοφόνων της η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο, όπου και σπούδαζε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», το κορίτσι φέρεται να μιλούσε συνεχώς στους δύο φερόμενους ως δράστες, ακόμη και αφότου την είχαν χτυπήσει. Μάλιστα, τους ζητούσε επίμονα να την αφήσουν να φύγει και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.


Σύμφωνα με τις καταθέσεις των δύο φερόμενων ως δραστών στην αστυνομία, το νεαρό κορίτσι αρχικά τους απείλησε ότι θα τους καταδώσει την αστυνομία. Τότε ήτα που φοβήθηκαν και οι δύο φερόμενοι ως δράστες και πέταξαν την 21χρονη στη θάλασσα.

Πάντως, όπως οι ίδιοι δήλωσαν στις καταθέσεις τους, τα τελευταία λόγια της 21χρονης φέρεται να ήταν: «Θα σας βρει ο πατέρας μου, αφήστε με να φύγω».

Το κατηγορητήριο

Στο κατηγορητήριο ο 19χρονος και ο 21χρονος φέρονται - από κοινού - να μετέβησαν τις βραδινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου με μικρό φορτηγό όχημα, ιδιοκτησίας του πατέρα του 21χρονου, στην οικία της φοιτήτριας, προκειμένου να την παραλάβουν και να μεταβούν σε εξοχική κατοικία του πατέρα του 21χρονου, στην περιοχή των Πεύκων, ώστε να συνευρεθούν ερωτικά, με την συναίνεσή της.

Ωστόσο, όπως τους αποδίδεται στο κατηγορητήριο, κατά την συνεύρεση των ανωτέρω στην παραπάνω οικία, προκλήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τους, καθώς η φοιτήτρια δεν επιθυμούσε την ερωτική επαφή με τους κατηγορούμενους, έτσι εκείνοι την εξανάγκασαν σε ερωτική πράξη, απειλώντας την ότι δεν θα φύγει από το σπίτι αν δεν κάνουν έρωτα.

Ακολούθως κι ενώ η φοιτήτρια είχε ακόμα τις αισθήσεις της, την μετέφεραν, σε κοντινή βραχώδη θαλάσσια περιοχή και την πέταξαν στη θάλασσα όπου και ανευρέθη η σορός της πρωινές ώρες της 28ης Νοεμβρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top