ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε χωριό της επ. Λεμεσού οι έρευνες της Αστυνομίας- Ψάχνουν το τελευταίο «κομμάτι του παζλ»

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε χωριό της επ. Λεμεσού οι έρευνες της Αστυνομίας- Ψάχνουν το τελευταίο «κομμάτι του παζλ»

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ την περασμένη βδομάδα στη περιοχή των Πολεμιδιών.  Η υπόθεση που για την Αστυνομία «έκλεισε» γρήγορα με τη σύλληψη των τριών αδελφών θεωρείται ως  εξιχνιασθείσα ωστόσο λείπει ένα τελευταίο κομμάτι.

Πρόκειται για το φονικό όπλο, με το οποίο οι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 44χρονο Μιχαήλ και σύμφωνα με τις καταθέσεις του το πέταξαν σε θαλάσσια περιοχή κοντά στη Μαρίνα Λεμεσού.

Δύτες προσπάθησαν για αρκετές μέρες να το εντοπίσουν, κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό. Εκτιμάται πως τη μέρα του φονικού στην περιοχή έπνεαν άνεμοι που έφταναν μέχρι και τα 9 μποφόρ.

Πλέον, αφού δια θαλάσσης οι έρευνες δεν έφεραν αποτέλεσμα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού επικεντρώνονται, μετά απο αξιολόγηση πληροφορίων, στη στεριά και πιο συγκεκριμένα σε υποστατικό που διατηρούσε η οικογένεια των δραστών σε χωριό δυτικά της Λεμεσού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE