ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε χωριό της επ. Λεμεσού οι έρευνες της Αστυνομίας- Ψάχνουν το τελευταίο «κομμάτι του παζλ»

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε χωριό της επ. Λεμεσού οι έρευνες της Αστυνομίας- Ψάχνουν το τελευταίο «κομμάτι του παζλ»

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ την περασμένη βδομάδα στη περιοχή των Πολεμιδιών.  Η υπόθεση που για την Αστυνομία «έκλεισε» γρήγορα με τη σύλληψη των τριών αδελφών θεωρείται ως  εξιχνιασθείσα ωστόσο λείπει ένα τελευταίο κομμάτι.

Πρόκειται για το φονικό όπλο, με το οποίο οι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 44χρονο Μιχαήλ και σύμφωνα με τις καταθέσεις του το πέταξαν σε θαλάσσια περιοχή κοντά στη Μαρίνα Λεμεσού.

Δύτες προσπάθησαν για αρκετές μέρες να το εντοπίσουν, κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό. Εκτιμάται πως τη μέρα του φονικού στην περιοχή έπνεαν άνεμοι που έφταναν μέχρι και τα 9 μποφόρ.

Πλέον, αφού δια θαλάσσης οι έρευνες δεν έφεραν αποτέλεσμα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού επικεντρώνονται, μετά απο αξιολόγηση πληροφορίων, στη στεριά και πιο συγκεκριμένα σε υποστατικό που διατηρούσε η οικογένεια των δραστών σε χωριό δυτικά της Λεμεσού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE