ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε χωριό της επ. Λεμεσού οι έρευνες της Αστυνομίας- Ψάχνουν το τελευταίο «κομμάτι του παζλ»

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε χωριό της επ. Λεμεσού οι έρευνες της Αστυνομίας- Ψάχνουν το τελευταίο «κομμάτι του παζλ»

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ την περασμένη βδομάδα στη περιοχή των Πολεμιδιών.  Η υπόθεση που για την Αστυνομία «έκλεισε» γρήγορα με τη σύλληψη των τριών αδελφών θεωρείται ως  εξιχνιασθείσα ωστόσο λείπει ένα τελευταίο κομμάτι.

Πρόκειται για το φονικό όπλο, με το οποίο οι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 44χρονο Μιχαήλ και σύμφωνα με τις καταθέσεις του το πέταξαν σε θαλάσσια περιοχή κοντά στη Μαρίνα Λεμεσού.

Δύτες προσπάθησαν για αρκετές μέρες να το εντοπίσουν, κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό. Εκτιμάται πως τη μέρα του φονικού στην περιοχή έπνεαν άνεμοι που έφταναν μέχρι και τα 9 μποφόρ.

Πλέον, αφού δια θαλάσσης οι έρευνες δεν έφεραν αποτέλεσμα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού επικεντρώνονται, μετά απο αξιολόγηση πληροφορίων, στη στεριά και πιο συγκεκριμένα σε υποστατικό που διατηρούσε η οικογένεια των δραστών σε χωριό δυτικά της Λεμεσού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE