ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το κίτρινο διπλοκάμπινο που «έκαψε» τους δράστες- Ο λόγος που δεν πήραν τις 4.000 ευρώ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το κίτρινο διπλοκάμπινο που «έκαψε» τους δράστες- Ο λόγος που δεν πήραν τις 4.000 ευρώ

Ως πλήρως εξιχνιασθείσα θεωρούν οι Αρχές τη δολοφονία του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ στη Λεμεσό. Το ΤΑΕ Λεμεσού μέσα σε πολύ λίγο χρόνο κατάφερε να «δέσει» την υπόθεση και να στείλει ενώπιον της Δικαιοσύνης του δράστες.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται και την Παρασκευή (18/1) σε εξέλιξη με σκοπό την ανεύρεση του φονικού όπλου, το οποίο τα αδέλφια πέταξαν σε θαλάσσια περιοχή, με δύτες της ΕΜΑΚ να ψάχνουν τον βυθό στο σημείο που υπέδειξαν οι νεαροί.

Το όπλο, το οποίο ανήκει στον πατέρα των αδελφών είναι ίσως και το μόνο κομμάτι που λείπει από το παζλ, καθώς το κινητό τηλέφωνο του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ που οι δράστες πέταξαν όπως δήλωσαν σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε κομματιασμένο (μέρος αυτού) ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκεται στη διαδικασία της αξιολόγησης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του θύματος.

Όπως πληροφορούμαστε από καλά ενημερωμένη πηγή, η σύλληψη των τριών αδελφών έγινε μετά από αξιολόγηση μαρτυριών, αφού μετέβησαν στην περιοχή όπου στη συνέχεια διεπράχθη ο φόνος με ένα παλιό κίτρινο διπλοκαμπινο, το οποίο ίσως να είναι και το μοναδικό στη Λεμεσό, κάτι που γρήγορα οδήγησε το ΤΑΕ Λεμεσού στα ίχνη τους.

Στόχος τους όπως κατέθεσαν οι φερόμενοι δράστες ήταν η ληστεία, αφού πίστευαν πως ο Μιχαήλ είχε στην κατοχή του μεγάλο χρηματικό ποσό. Γιατί όμως δεν πήραν τις περίπου 4.400 ευρώ που εντοπίστηκαν στη τσέπη του44χρονου; Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μετά τον πυροβολισμό το θύμα είχε τη δύναμη να αναπτύξει ταχύτητα και να διαφύγει, οι δράστες τον ακολούθησαν, κατέβηκαν από το δικό τους όχημα, έκλεισαν τα φώτα πορείας του οχήματος καθώς και τη μηχανή, ενώ στη συνέχεια έψαξαν μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο του Μιχαήλ.

Δεν έψαξαν, όμως, στα ρούχα του μιας και δεν έφεραν γάντια και φοβήθηκαν πως το DNA τους θα εντόπιζαν οι αρχές και θα έφταναν στη σύλληψή τους.

Ενδεχομένως μάλιστα οι δράστες να τελούσαν υπό σύγχυση, καθώς πιθανότατα είναι πρόσωπα εξαρτημένα από ναρκωτικές ουσίες και στερητικό σύνδρομο δεν αφήνει περιθώρια για καθαρή σκέψη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top