ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τρένο» η Invisalign ΑΕ Καραβά (αποτελέσματα – βαθμολογία)

«Τρένο» η Invisalign ΑΕ Καραβά (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία η Invisalign ΑΕ Καραβά. Στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, κέρδισε την Ομόνοια στο κλειστό του Γυμνασίου Αγίου Χρυσοστόμου με 3-0 σετ και έμεινε στην κορυφή με 32 βαθμούς, ενώ αποσπάστηκε από τις «τριφυλλοφόρες» 12 πόντους. Στους άλλους αγώνες της Τετάρτης, που ήταν η πρεμιέρα του Β Γύρου, ο ΑΠΟΚ ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο του Εθνικού Λατσιών στο Γυμνάσιο Λατσιών με 3-0 και παραμένει η μοναδική απειλή για την Invisalign ΑΕ Καραβά. Η Ανόρθωση Πετ. κέρδισε στο Πολέμι τον Άρη με 3-1, ενώ η Ε.Ν.Α. ΑΘ. υπέταξε τον Ροτσίδη με 3-1.

Ασταμάτητη η Invisalign AE Καραβά
Η Invisalign ΑΕ Καραβά δεν σταμάτησε ούτε στη Λακατάμια. Στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής κέρδισε την δυνατή Ομόνοια στο Κλειστό Αγίου Χρυσοστόμου με 3-0 σετ και ανέβηκε στους 32 βαθμούς, κάνοντας άλλο ένα βήμα ανόδου. Ο αγώνας ήταν πολύ ανταγωνιστικός, αλλά οι «ροζ» κατάφεραν να κερδίσουν τα τρία σετ 25-21, 25-22 και 25-20. Η Ομόνοια ήταν πολύ καλή, αλλά λύγισε.

Η απειλή
Ο ΑΠΟΚ παραμένει η απειλή για την Invisalign ΑΕ Καραβά. Οι «φοιτήτριες» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ξεπέρασαν το εμπόδιο του δυνατού Εθνικού Λατσιών στο Γυμνάσιο Λατσιών με 3-0 σετ και παραμένει δεύτερη τέσσερεις βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρες. Ο ΑΠΟΚ κέρδισε το πρώτο σετ 25-22. Η ομάδα του Πανεπιστημίου ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο σετ και κέρδισε 25-15, ενώ στο τρίτο οι «γαλανόλευκες» πάλεψαν, αλλά έχασαν 20-25, με τον ΑΠΟΚ να τελειώνει τον αγώνα.

Απόδραση
Η Ανόρθωση Πετόσφαιρα απέδρασε από τη δύσκολη έδρα του Γυμνασίου Πολεμίου κερδίζοντας τον Άρη με 3-1 σετ, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση με 21 βαθμούς. Οι «Κυρίες» της Λεμεσού ήταν πολύ καλύτερες στο πρώτο και τέταρτο σετ τα οποία κέρδισαν 25-17 και 25-19. Ο Άρης ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο σετ, κερδίζοντας με 25-16 ισοφαρίζοντας τον αγώνα. Στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες το κυνήγησαν, με την Ανόρθωση Πετόσφαιρα να κερδίζει 25-20 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Ανεβαίνει
Η Ε.Ν. Α.ΑΘ. κέρδισε στην Κλειστή Αίθουσα του Γυμνασίου Αγ.Αθανασίου του Ροτσίδη Μάμμαρι με 3-1 σετ και μπήκε στην οκτάδα. Οι Λεμεσιανές ήταν καλύτερες, έστω και εάν η ακριτική ομάδα ήταν ισάξια. Οι «κιτρινόμαυρες» κέρδισαν το πρώτο σετ 25-22 και προηγήθηκαν με 1-0. Εξαιρετικό ήταν το δεύτερο σετ με τον Ροτσίδη να κερδίζει με 27-25 ισοφαρίζοντας. Στο τρίτο σετ η Ε.Ν.Α.ΑΘ. ανέκτησε το προβάδισμα αφού το πήρε μετά από ωραίο αγώνα 25-20. Η εξέλιξη του τρίτου σετ τής έδωσε «φτερά» για να κερδίσει το τέταρτο 25-18 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Η βαθμολογία (12η αγωνιστική)
1.Invisalign AE Kαραβά (σε 11 αγώνες) 32
2.ΑΠΟΚ (σε 11 αγώνες) 28
3.Ανόρθωση Πετ. (σε 11 αγώνες) 21
4. Ομόνοια (σε 11 αγώνες) 20
5.Μαραθώνας Κ.Β. (σε 10 αγώνες) 16
6.Εθνικός Λατσιών (σε 11 αγώνες) 15
7.Πανιδαλιακός (σε 10 αγώνες) 13
8. Ε.Ν.Α.ΑΘ. (σε 11 αγώνες) 11
9.Αχιλλέας Κ. ( σε 10 αγώνες) 09
10.Άρης Πολεμίου (σε 11 αγώνες) 07
11. Ροτσίδης Μ. (σε 11 αγώνες) 04

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top