ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα μήνα μετά τα… ΔΙΕΛΥΣΑΝ

Ένα μήνα μετά τα… ΔΙΕΛΥΣΑΝ

Πριν από ακριβώς ένα μήνα, συγκεκριμένα 23 Δεκεμβρίου 2018, η Ανόρθωση πέρασε σαν… σίφουνας από το Τσίρειο Στάδιο επικρατώντας της ΑΕΛ με 0-3 για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Το τέλος εκείνου του αγώνα, βρήκε όλους μα όλους στην ομάδα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, καθώς και τον κόσμο που ήταν στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου, να γίνοντα… ένα, πανηγυρίζοντας έξαλλα εκείνη τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ.

Ένα μήνα μετά, η Ανόρθωση μοιάζει σαν «ηφαίστειο» και αυτό ο αποκλεισμός της 23ης Ιανουαρίου 2019 από τον θεσμό του κυπέλλου, από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, έφερε μία μεγάλη «φουρτούνα» γύρω από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, καθώς και μία μάζα φιλάθλων τα βάζει και με τη διοίκηση Παντελή.

Το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε το βράδυ της 23ης Δεκέμβριου στο Τσίρειο Στάδιο, μετά από ένα μήνα, διεγράφηκε από το μυαλό του καθενός στην Ανόρθωση, με την κατάσταση, πλέον, να είναι άσχημη, η διοίκηση Ανδρέα Παντελή να προβληματίζεται, με τεχνική ηγεσία και παίκτες να μην είναι άμοιροι ευθυνών.

Αν και η Ανόρθωση μέσα στον πρώτο μήνα του 2019 κέρδισε την ΕΝΠ στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, δεν διαγράφεται το αρνητικό αποτέλεσμα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη β΄ φάση του κυπέλλου, που με το αποτέλεσμα το σημερινό έφερε τον αποκλεισμό από τον θεσμό, ούτε και το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεαμα για το πρωτάθλημα με την Αλκή Ορόκλινη και η βαριά εκτός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 4-0.

Σε καμία περίπτωση η Ανόρθωση του προ μηνός του Τσιρείου Σταδίου δεν θυμίζει αυτή την ομάδα με όλα να είναι ρευστά, πιθανά, με τον τελικό λόγο στη διοίκηση Ανδρέα Παντελή.

Διαβάστε επίσης:

Πρώην επιτυχημένος παίκτης της Ανόρθωσης στέλνει το μήνυμα στη διοίκηση Παντελή μετά τον αποκλεισμό (PIC)

Με την πλάτη στον τοίχο ο Στρέπελ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top