ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: «Άκυρο» σε Περδίκη - Λιλλήκα από τον Τ/κ δημοσιογράφο

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: «Άκυρο» σε Περδίκη - Λιλλήκα από τον Τ/κ δημοσιογράφο

O Τ/κ δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ, αποφάσισε να «κατέβει» μόνος στις Ευρωεκλογές.

Την Πέμπτη (24/1) αναμενόταν να δώσει την οριστική απάντηση σε Οικολόγους και Συμμαχία Πολιτών ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σερέν Λεβέντ, ως προς το κατά πόσο θα συμμετείχε στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο προσωπικοτήτων που τα δύο κόμματα προτίθενται να στηρίξουν.

Στον εν λόγω συνδυασμό θα συμμετείχαν ως υποψήφιοι, ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου από πλευράς Οικολόγων και ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους από πλευράς Συμμαχίας Πολιτών και τρεις προσωπικότητες από την κοινωνία.

Όπως επιβεβαίωσε ωστόσο και ο Γιώργος Περδίκης στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ το πρωί της Πέμπτης (24/1) ο Λεβέντ αποφάσισε όπως δεν συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων και Συμμαχίας Πολιτών αλλά, να κατέβει μόνος του στις Ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE