ΠτΔ στο Εθνικό: Ξεκίνησε η προεργασία για νέα διευρυμένη διάσκεψη
Γύρω στη 1.15μμ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Την Πέμπτη (24/1) αναμενόταν να δώσει την οριστική απάντηση σε Οικολόγους και Συμμαχία Πολιτών ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σερέν Λεβέντ, ως προς το κατά πόσο θα συμμετείχε στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο προσωπικοτήτων που τα δύο κόμματα προτίθενται να στηρίξουν.
Στον εν λόγω συνδυασμό θα συμμετείχαν ως υποψήφιοι, ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου από πλευράς Οικολόγων και ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους από πλευράς Συμμαχίας Πολιτών και τρεις προσωπικότητες από την κοινωνία.
Όπως επιβεβαίωσε ωστόσο και ο Γιώργος Περδίκης στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ το πρωί της Πέμπτης (24/1) ο Λεβέντ αποφάσισε όπως δεν συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων και Συμμαχίας Πολιτών αλλά, να κατέβει μόνος του στις Ευρωεκλογές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




