ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: «Άκυρο» σε Περδίκη - Λιλλήκα από τον Τ/κ δημοσιογράφο

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: «Άκυρο» σε Περδίκη - Λιλλήκα από τον Τ/κ δημοσιογράφο

O Τ/κ δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ, αποφάσισε να «κατέβει» μόνος στις Ευρωεκλογές.

Την Πέμπτη (24/1) αναμενόταν να δώσει την οριστική απάντηση σε Οικολόγους και Συμμαχία Πολιτών ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σερέν Λεβέντ, ως προς το κατά πόσο θα συμμετείχε στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο προσωπικοτήτων που τα δύο κόμματα προτίθενται να στηρίξουν.

Στον εν λόγω συνδυασμό θα συμμετείχαν ως υποψήφιοι, ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου από πλευράς Οικολόγων και ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους από πλευράς Συμμαχίας Πολιτών και τρεις προσωπικότητες από την κοινωνία.

Όπως επιβεβαίωσε ωστόσο και ο Γιώργος Περδίκης στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ το πρωί της Πέμπτης (24/1) ο Λεβέντ αποφάσισε όπως δεν συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων και Συμμαχίας Πολιτών αλλά, να κατέβει μόνος του στις Ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.