Η ΑΠΟΦΑΣΗ για την Έφεση της Πάφου για το -6 και το μηδενισμό

Η ΑΠΟΦΑΣΗ για την Έφεση της Πάφου για το -6 και το μηδενισμό

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ για την Έφεση της Πάφου κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για τον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής που διεξήχθη στην «Αρένα» στις 2 Ιανουαρίου του 2019.

Ως γνωστό, στην Πάφο FC αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί, ενώ έχασε και το παιχνίδι (σσ. είχε λήξει ισόπαλο 1-1) στα χαρτιά με 3-0, για αντικανονική συμμετοχή του Ζαντή.

Αναλυτικά η απόφαση του Εφετείου (η όλη διαδικασία ξεκίνησε στις 15:30):

«Το Εφετείο της ΚΟΠ συνεδρίασε σήμερα και εξέτασε την έφεση της Πάφου κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή αναφορικά με την ένσταση που υπέβαλε η ΑΕΚ Λάρνακας, στο παιχνίδι ΑΕΚ – Πάφος για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Η έφεση απορρίφθηκε ομόφωνα.

Το κείμενο με το πλήρες σκεπτικό της απόφασης θα δημοσιευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE