ΤΟΥΡΚΙΑ: Εκτόξευση drones σε Αιγαίο και Μεσόγειο - Αυξάνει τις αναχαιτίσεις

ΤΟΥΡΚΙΑ: Εκτόξευση drones σε Αιγαίο και Μεσόγειο - Αυξάνει τις αναχαιτίσεις

Τη δυνατότητα να εκτοξεύει μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) από τα πολεμικά της πλοία, αποκτά η Τουρκία σε 2-3 χρόνια με την νέα τεχνολογία που αναπτύσσει η αμυντική της βιομηχανία κάτι που θα της επιτρέψει να αυξήσει τις αναχαιτίσεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Χουριέτ" με το νέο σύστημα τεχνολογίας όταν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετάξει από το πολεμικό πλοίο, θα έχει βεληνεκές μέχρι και 100-150 χλμ.

Το νέο ηλεκτρομαγνητικό σύστημα το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ και την Κίνα, θα έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύσει ακόμη κι ένα drone, βάρους 750 κιλών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κρίσιμη συνάντηση με τον Τ/κ Ηγέτη τη Δευτέρα - Οι αναφορές σε Δρουσιώτη και τιμές καυσίμων

ΠτΔ: Κρίσιμη συνάντηση με τον Τ/κ Ηγέτη τη Δευτέρα - Οι αναφορές σε Δρουσιώτη και τιμές καυσίμων

Η χώρα μας επενδύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής της ισχύος είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE