ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Cyprus Premium Automobiles απορροφά το ποσό πιθανής μείωσης του φόρου κατανάλωσης

H Cyprus Premium Automobiles απορροφά το ποσό πιθανής μείωσης του φόρου κατανάλωσης

Μοναδική προσφορά από την Cyprus Premium Automobiles, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα. Η εταιρεία, που εισάγει στην Κύπρο τα αυτοκίνητα της Jaguar και Land Rover προσφέρει την Jaguar F Pace και το Land Rover Discovery Sport σε εκπληκτικές τιμές που ουσιαστικά απορροφά το ποσό πιθανής μείωσης του φόρου κατανάλωσης.

Πιο συγκεκριμένα η Jaguar F-Pace προσφέρεται στην ειδική τιμή των 37.900 ευρώ ενώ το Land Rover Discovery Sport στην ειδική τιμή των 30.900

Jaguar F-Pace
Επιβλητικό, πολυτελές με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τεχνολογία αιχμής, το Jaguar F-Pace είναι ένα SUV επιδόσεων που διαθέτει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει πίσω από το τιμόνι ο σύγχρονος και απαιτητικός οδηγός του σήμερα. Το μοντέλο προσφοράς προσφέρεται με τον ολοκαίνουριο δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 180 ίππων ενώ εφοδιάζεται και με το κλασικό, 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF.

Land Rover Discovery Sport
Το Land Rover Discovery Sport είναι ένα κόμπακτ SUV που παρουσιάστηκε πρόσφατα πλήρως ανασχεδιασμένο εφοδιασμένο με τεχνολογία αιχμής τόσο στο χώρο της άνεσης όσο και της ασφάλειας. Το μοντέλο προσφοράς είναι τετρακίνητο, διαθέτει το δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 150 ίππων αλλά και το εννέα σχέσεων αυτόματο κιβώτιο της ZF.

Η προσφορά της Cyprus Premium Automobiles ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top