ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο- VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο- VIDEO

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 27/1 στο κέντρο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 05:00 το πρωί στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί μπροστά από βιτρίνα καταστήματος.

Στη συνέχεια στο αυτοκίνητο ξέσπασε φωτιά ενώ στο σημείο κλήθηκε Πυροσβεστική για να προχωρήσει σε κατάσβεση.

Εκτιμάται ότι η πιθανότερη αιτία της φωτιάς είναι η διαρροή καυσίμων από το όχημα το οποίο όπως φαίνεται και στο βίντεο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο οδηγός του οχήματος πρόλαβε να το εγκαταλείψει πριν η πυρκαγιά το τυλίξει στις φλόγες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:      

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE