ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν

Στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν

Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, Γίρκι Κατάινεν την Κυριακή και τη Δευτέρα.


Ο κ. Κατάινεν, θα είναι κύριος ομιλητής σε δείπνο που παραθέτει απόψε προς τιμήν του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, στη Λευκωσία. Λίγο νωρίτερα και μετά από κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Νεοφύτου, θα παραχωρηθεί από κοινού δημοσιογραφική διάσκεψη.

Αύριο, Δευτέρα, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν θα γίνει δεκτός το πρωί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό.

Της συνάντησης του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα προηγηθεί συνάντηση με τον με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη στη Βουλή καθώς και συμμετοχή του κ. Κατάινεν σε κοινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων υπό την προεδρία του Γιώργου Λιλλήκα και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, υπό την προεδρία του Άγγελου Βότση.

Αργότερα, ο κ. Κατάινεν θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη και τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Γεωργιάδη θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Ο αξιωματούχος της ΕΕ θα συμμετάσχει από τις 1430 ως τις 1600 αύριο σε διάλογο με τους πολίτες σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης και τις καθοριστικές τάσεις του αύριο, στο ξενοδοχείο Χίλτον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top