Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξέρω από πού αντλούν την ενημέρωσή τους όλοι εκείνοι που μιλούν για αδιέξοδο στο Κυπριακό»
Στο πλαίσιο της συζήτησης γύρω από τη δέσμη μεταρρυθμίσεων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) για την περίοδο μετά το 2020, οι Υπουργοί θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το νέο μοντέλο λειτουργίας που περιγράφεται στα στρατηγικά σχέδια της ΚΑΠ καθώς και την πρόταση κανονισμού για την κοινή οργάνωση της αγοράς του αμπελοοινικού τομέα.
Οι Υπουργοί θα συζητήσουν παράλληλα και το θέμα των φυτικών πρωτεϊνών και της αυτάρκειας της παραγωγή τους στην ΕΕ, καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για τους καταναλωτές όσο και για την κτηνοτροφική παραγωγή και την παραγωγή αγροδιατροφικών προϊόντων γενικότερα.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




