ΠΑΦΟΣ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και κατέληξε στο κελί- Καλείται να δώσει εξηγήσεις

ΠΑΦΟΣ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και κατέληξε στο κελί- Καλείται να δώσει εξηγήσεις

Στη σύλληψη 37χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε το Σάββατο 26/1 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο. Καλείται να δώσει εξηγήσεις για την ποσότητα ναρκωτικών, τη ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό

Συγκεκριμένα, γύρω στις 19:00 ο 37χρονος ανακόπηκε για έλεγχο, σε δρόμο της Πάφου, από μέλη της ΥΚΑΝ. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του στην Πάφο, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 51 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €1,440.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή 27/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE