ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και κατέληξε στο κελί- Καλείται να δώσει εξηγήσεις

ΠΑΦΟΣ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και κατέληξε στο κελί- Καλείται να δώσει εξηγήσεις

Στη σύλληψη 37χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε το Σάββατο 26/1 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο. Καλείται να δώσει εξηγήσεις για την ποσότητα ναρκωτικών, τη ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό

Συγκεκριμένα, γύρω στις 19:00 ο 37χρονος ανακόπηκε για έλεγχο, σε δρόμο της Πάφου, από μέλη της ΥΚΑΝ. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του στην Πάφο, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 51 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €1,440.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή 27/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top