ΚΥΠΡΟΣ: «Στο σφυρί» καταστήματα και καφετέριες σε κεντρικούς δρόμους- Ποια ξεχωρίζουν

ΚΥΠΡΟΣ: «Στο σφυρί» καταστήματα και καφετέριες σε κεντρικούς δρόμους- Ποια ξεχωρίζουν

Αρκετά καταστήματα λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπήρξαν και υπάρχουν στην αγορά αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο με αποτέλεσμα οι τράπεζες να προχωρούν σε εκποιήσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος και η δημοσιογράφος Θεανώ Θειοπούλου αρκετά είναι τα εμπορικά καταστήματα που εμφανίζονται στη λίστα των πλειστηριασμών. Μερικά από αυτά βρίσκονται σε κεντρικούς και γνωστούς δρόμους της Λευκωσίας.

Αυτά που ξεχωρίζουν

Από αυτά που ξεχωρίζουν είναι εκποίηση που είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο, κέντρου αναψυχής στην Έγκωμη στην οδό 28ης Οκτωβρίου χωρίς να υπάρχει επιφυλασσόμενη τιμή. Η έκταση του είναι 360 τ.μ., διαθέτει μεσοπάτωμα 137 τ.μ και ακάλυπτη βεράντα 109 τ.μ.

Κατάστημα στην παλιά πόλη στη Λευκωσία στην οδό Ονασαγόρου με καλυμμένους χώρους 30 τ.μ. και μεσοπάτωμα 30 τ.μ. βγαίνει σε εκποίηση τον Μάρτιο στην τιμή €132.400. Στην οδό Λόρδου Βύρωνος γραφείο 153 τ.μ. πηγαίνει σε πλειστηριασμό στην τιμή των €118.000. Στον Στρόβολο κατάστημα 80 τ.μ. στον Απόστολο Βαρνάβα πωλείται προς €224.400.

Στη Λάρνακα στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας δύο καταστήματα 59 τ.μ. και 81 τ.μ πηγαίνουν προς εκποίηση με τιμή €76.000. Στην Αραδίππου εκποιούνται αποθήκες σε έκταση 1.812 τ.μ στην τιμή των €579.025.

Κατάστημα στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λεμεσό 135 τ.μ. με μεσοπάτωμα πωλείται €436.000.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

*Η κεντρική φωτογραφεία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση: ΠτΔ - «Δεν συζητήθηκαν σήμερα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, επιθετικός ο τόνος του κ. Τατάρ»

Ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση: ΠτΔ - «Δεν συζητήθηκαν σήμερα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, επιθετικός ο τόνος του κ. Τατάρ»

Το μήνυμα ότι ο στόχος είναι να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό από εκεί που σταμάτησαν στο Κραν Μοντανά μετέφερε ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στους δύο ηγέτες – τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Τ/κ ηγέτη - κατά την συνάντηση που είχαν το Σάββατο στην έδρα των Ηνωμένων  Εθνών, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE