H γαμήλια δεξίωση μετατράπηκε σε τραγωδία- Τουλάχιστον 15 νεκροί

H γαμήλια δεξίωση μετατράπηκε σε τραγωδία- Τουλάχιστον 15 νεκροί

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας χείμαρρος από λάσπη και πέτρες κατέκλυσε ένα ξενοδοχείο, όπου ήταν σε εξέλιξη μια γαμήλια δεξίωση, το βράδυ του Σαββάτου 26/1 στο νοτιοανατολικό Περού.

Το ποτάμι της λάσπης «μπήκε με ορμή στο ξενοδοχείο Αλάμπρα, αφού γκρέμισε τους τοίχους» είπε ο δήμαρχος της πόλης Αμπανκάι, Εβαρίστο Ράμος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RPP.

 Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 34 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τον Ράμος, περισσότεροι από 100 άνθρωποι συμμετείχαν στη γιορτή, η οποία δυστυχώς έμελλε να μετατραπεί σε μια ασύλληπτη τραγωδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η Μέτσολα: Συναντιέται με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Ακολουθεί Διάσκεψη Προέδρων ΕΚ

Στο Προεδρικό η Μέτσολα: Συναντιέται με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Ακολουθεί Διάσκεψη Προέδρων ΕΚ

Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθη γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

BEST OF TOTHEMAONLINE