H γαμήλια δεξίωση μετατράπηκε σε τραγωδία- Τουλάχιστον 15 νεκροί

H γαμήλια δεξίωση μετατράπηκε σε τραγωδία- Τουλάχιστον 15 νεκροί

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας χείμαρρος από λάσπη και πέτρες κατέκλυσε ένα ξενοδοχείο, όπου ήταν σε εξέλιξη μια γαμήλια δεξίωση, το βράδυ του Σαββάτου 26/1 στο νοτιοανατολικό Περού.

Το ποτάμι της λάσπης «μπήκε με ορμή στο ξενοδοχείο Αλάμπρα, αφού γκρέμισε τους τοίχους» είπε ο δήμαρχος της πόλης Αμπανκάι, Εβαρίστο Ράμος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RPP.

 Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 34 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τον Ράμος, περισσότεροι από 100 άνθρωποι συμμετείχαν στη γιορτή, η οποία δυστυχώς έμελλε να μετατραπεί σε μια ασύλληπτη τραγωδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE