ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Τι μας περιμένει τις επόμενες μέρες- Διαβάστε την πρόγνωση του Τμ. Μετεωρολογίας

ΚΑΙΡΟΣ: Τι μας περιμένει τις επόμενες μέρες- Διαβάστε την πρόγνωση του Τμ. Μετεωρολογίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σηµειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται σε κάποιες περιοχές στο εσωτερικό και στα ανατολικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά στα δυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αργότερα κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και τοπικά αναµένονται κάποιες ελαφρές βροχές. Στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια ο καιρός θα είναι, το πρωί, κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν γενικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Το απόγευµα, στα δυτικά, θα καταστούν νοτιοανατολικοί ως νότιοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται αυξηµένες κυρίως ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και στα δυτικά µέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι και τοπικά στα δυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα βόρεια και νότια παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και ανατολικά παράλια.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα και στα ψηλότερα ορεινά παροδική χιονόπτωση. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται σκόνη κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη.

Την Παρασκευή, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένη συννεφιά, η οποία ενδέχεται να δώσει σε κάποιες περιοχές µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το ύψος των χιονιών στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 52 εκατοστά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top