ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Αναβλήθηκε η υπόθεση εναντίον των δύο γιατρών

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Αναβλήθηκε η υπόθεση εναντίον των δύο γιατρών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας που θα συνεδριάσει στις 10 Μαΐου 2019, θα παρουσιαστούν οι δύο γιατροί που εργάζονταν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ηλικίας 37 και 65 χρόνων, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για την πρόκληση θανάτου 10χρονου μαθητή από το Αλεθρικό, τον περασμένο Μάιο.

Της Γεωργίας Παππούτα

Την Τρίτη (29/1) ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης, ωστόσο η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Αντιγόνη Μιχαήλ ζήτησε αναβολή, επειδή όπως εξήγησε, δεν είναι έτοιμα τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που χρειάζονται για να ετοιμαστεί η ιατροδικαστική έκθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE