ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Αναβλήθηκε η υπόθεση εναντίον των δύο γιατρών

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Αναβλήθηκε η υπόθεση εναντίον των δύο γιατρών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας που θα συνεδριάσει στις 10 Μαΐου 2019, θα παρουσιαστούν οι δύο γιατροί που εργάζονταν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ηλικίας 37 και 65 χρόνων, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για την πρόκληση θανάτου 10χρονου μαθητή από το Αλεθρικό, τον περασμένο Μάιο.

Της Γεωργίας Παππούτα

Την Τρίτη (29/1) ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης, ωστόσο η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Αντιγόνη Μιχαήλ ζήτησε αναβολή, επειδή όπως εξήγησε, δεν είναι έτοιμα τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που χρειάζονται για να ετοιμαστεί η ιατροδικαστική έκθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.