ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Αναβλήθηκε η υπόθεση εναντίον των δύο γιατρών

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Αναβλήθηκε η υπόθεση εναντίον των δύο γιατρών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας που θα συνεδριάσει στις 10 Μαΐου 2019, θα παρουσιαστούν οι δύο γιατροί που εργάζονταν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ηλικίας 37 και 65 χρόνων, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για την πρόκληση θανάτου 10χρονου μαθητή από το Αλεθρικό, τον περασμένο Μάιο.

Της Γεωργίας Παππούτα

Την Τρίτη (29/1) ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης, ωστόσο η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Αντιγόνη Μιχαήλ ζήτησε αναβολή, επειδή όπως εξήγησε, δεν είναι έτοιμα τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που χρειάζονται για να ετοιμαστεί η ιατροδικαστική έκθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE