ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΒΡΕΦΟΥΣ: Θρήνος στο Γενικό Νοσοκομείο –Πληροφορίες για «γρίπη Α»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΒΡΕΦΟΥΣ: Θρήνος στο Γενικό Νοσοκομείο –Πληροφορίες για «γρίπη Α»

12:05 (29/01) - Δύσκολες ώρες για τους οικείους του 18 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο Μακάρειο Νοσοκομείο τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (28/01).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι αράδες ήταν προγραμματισμένη η νεκροτομή επί της σορού του αγοριού από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Έξω από το νεκροτομείο ήταν οι οικείοι του παιδιού σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του ανείπωτου πόνου που προκάλεσε η απώλεια τους…

Το ερώτημα που περιμένουν όλοι να απαντηθεί είναι τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του αγοριού. Το βασικό σενάριο που υποστηρίζεται και από πληροφορίες αναφέρει ότι το παιδί νόσησε με «γρίπη Α», εν συνεχεία έπαθε πνευμονία και λόγω μόλυνσης προκλήθηκε σηψαιμία.

Πιθανότατα τα αποτελέσματα της νεκροτομής από την Αγγελική Παπέττα, να ρίξουν φως.

Το παιδάκι είχε μεταφερθεί από ιδιώτη παιδίατρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού γύρω στις 21:30 της Κυριακής (27/01). Αφού πρώτα έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία.

Το αγοράκι συνόδευσαν στο ασθενοφόρο παιδίατρος, αναισθησιολόγος και νοσηλευτής, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Μακάρειου Νοσοκομείου, αυτό εξέπνευσε τα ξημερώματα.

Το παιδί φέρεται να είχε χάσει τις αισθήσεις του πριν διακομιστεί στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Παίδων. Τελικά το αγγελούδι έχασε τη ζωή του περίπου 3,5 ώρες μετά τη νοσηλεία του στο Μακάρειο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top