Ενέργεια, Κυπριακό, ασφάλεια και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν Αναστασιάδης - Κόντε

Ενέργεια, Κυπριακό, ασφάλεια και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν Αναστασιάδης - Κόντε

Θέματα που άπτονται της Ενέργειας,  οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, θέματα ασφάλειας και οι περιφερειακές εξελίξεις συζητήθηκαν κατά την απογευματινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη και του Υπουργού Ενέργειας Γιώργου Λακκοτρύπη.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της 5ης Συνόδου Κορυφής των επτά νοτίων χωρών της ΕΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ιταλό Πρωθυπουργό συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Ενέργειας,  οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, θέματα Ασφάλειας και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE