Ενέργεια, Κυπριακό, ασφάλεια και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν Αναστασιάδης - Κόντε

Ενέργεια, Κυπριακό, ασφάλεια και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν Αναστασιάδης - Κόντε

Θέματα που άπτονται της Ενέργειας,  οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, θέματα ασφάλειας και οι περιφερειακές εξελίξεις συζητήθηκαν κατά την απογευματινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη και του Υπουργού Ενέργειας Γιώργου Λακκοτρύπη.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της 5ης Συνόδου Κορυφής των επτά νοτίων χωρών της ΕΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ιταλό Πρωθυπουργό συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Ενέργειας,  οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, θέματα Ασφάλειας και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE