Ενέργεια, Κυπριακό, ασφάλεια και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν Αναστασιάδης - Κόντε

Ενέργεια, Κυπριακό, ασφάλεια και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν Αναστασιάδης - Κόντε

Θέματα που άπτονται της Ενέργειας,  οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, θέματα ασφάλειας και οι περιφερειακές εξελίξεις συζητήθηκαν κατά την απογευματινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη και του Υπουργού Ενέργειας Γιώργου Λακκοτρύπη.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της 5ης Συνόδου Κορυφής των επτά νοτίων χωρών της ΕΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ιταλό Πρωθυπουργό συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Ενέργειας,  οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, θέματα Ασφάλειας και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE