ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Έπεσε από ύψος 52χρονος

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Έπεσε από ύψος 52χρονος

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 31/1 στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό 52χρονου Ελληνοκύπριου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν γύρω στις 09:00 το πρωί όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, άντρας ο οποίος εργαζόταν σε υπό ανέγερση οικοδομή έπεσε από σκαλωσιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο ώστε να διερευνηθούν τα αίτια.

Το ThemaOnline δεν μεταδίδει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, καθώς σύμφωνα με επίσημη ενημερωση δεν έχουν ενημερωθει τα οικεία πρόσωπα του Ελληνοκύπριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

Την ανέγερση περίπου 500 οικιστικών μονάδων σε τέσσερις επαρχίες, συνολικής δαπάνης €70 εκατ., ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Οι μονάδες θα κατασκευαστούν σε κρατική γη αξίας €7 εκατ., σε τεμάχια που έχουν υποδειχθεί από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, σε περιοχές της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.