ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Έπεσε από ύψος 52χρονος

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα- Έπεσε από ύψος 52χρονος

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 31/1 στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό 52χρονου Ελληνοκύπριου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν γύρω στις 09:00 το πρωί όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, άντρας ο οποίος εργαζόταν σε υπό ανέγερση οικοδομή έπεσε από σκαλωσιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο ώστε να διερευνηθούν τα αίτια.

Το ThemaOnline δεν μεταδίδει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, καθώς σύμφωνα με επίσημη ενημερωση δεν έχουν ενημερωθει τα οικεία πρόσωπα του Ελληνοκύπριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.