ΠΑΦΟΣ: Γείτονες είδαν τον δράστη να απομακρύνεται τρέχοντας- Περιέλουσε με βενζίνη όχημα και έβαλε φωτιά

ΠΑΦΟΣ: Γείτονες είδαν τον δράστη να απομακρύνεται τρέχοντας- Περιέλουσε με βενζίνη όχημα και έβαλε φωτιά

Διπλοκάμπινο όχημα που ανήκει σε 39χρονο έκαψαν άγνωστοι βράδυ το βράδυ της Τετάρτης 30/1. Το όχημα ήταν σταθμευμένο κάτω από την κατοικία που διαμένει ο ιδιοκτήτης  , στα όρια του δήμου Πάφου με την κοινότητα Μεσογης.

 Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και κατασβέστηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη προτού σπεύσει στην περιοχή η πυροσβεστική.

Προκάλεσε ωστόσο στο όχημα εκτεταμένες ζημιές.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστο πρόσωπο περιέλουσε το όχημα με εύφλεκτη ύλη και έθεσε φωτιά.

Περίοικοι ανέφεραν στην Αστυνομία  ότι τον είδαν να απομακρύνεται τρέχοντας και να επιβιβάζεται σε όχημα που τον ανέμενε στην περιοχή.

Στην σκηνή έσπευσε την αυγή και ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος

Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος

Υπόθεση απόπειρας φόνου εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, εναντίον 41χρονου κάτοικου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE