ΠΑΦΟΣ: Γείτονες είδαν τον δράστη να απομακρύνεται τρέχοντας- Περιέλουσε με βενζίνη όχημα και έβαλε φωτιά

ΠΑΦΟΣ: Γείτονες είδαν τον δράστη να απομακρύνεται τρέχοντας- Περιέλουσε με βενζίνη όχημα και έβαλε φωτιά

Διπλοκάμπινο όχημα που ανήκει σε 39χρονο έκαψαν άγνωστοι βράδυ το βράδυ της Τετάρτης 30/1. Το όχημα ήταν σταθμευμένο κάτω από την κατοικία που διαμένει ο ιδιοκτήτης  , στα όρια του δήμου Πάφου με την κοινότητα Μεσογης.

 Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και κατασβέστηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη προτού σπεύσει στην περιοχή η πυροσβεστική.

Προκάλεσε ωστόσο στο όχημα εκτεταμένες ζημιές.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστο πρόσωπο περιέλουσε το όχημα με εύφλεκτη ύλη και έθεσε φωτιά.

Περίοικοι ανέφεραν στην Αστυνομία  ότι τον είδαν να απομακρύνεται τρέχοντας και να επιβιβάζεται σε όχημα που τον ανέμενε στην περιοχή.

Στην σκηνή έσπευσε την αυγή και ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE