ΚΥΠΡΟΣ

Τα σενάρια για τους «εκλεκτούς» του Καϊάφα

Τα σενάρια για τους «εκλεκτούς» του Καϊάφα

Στην Ομόνοια όλα κινούνται γύρω από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο. Οι «πράσινοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη σε ένα παιχνίδι που έχει τις ιδιαιτερότητες του.

Τα σενάρια για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κώστας Καϊάφας είναι πολλά και ο κόουτς της ομάδας θα αποφασίσει στις τελευταίες προπονήσεις το πλάνο του. Κάτω από τα δοκάρια φαίνεται να κερδίζει τη θέση ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Λεάντρο και Γκουλόν τα πήγαν πολύ καλά ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο στο ματς με την ΑΕΛ και ίσως τους δούμε ξανά μαζί στο ντέρμπι  «αιωνίων». Υπάρχει ωστόσο και ο Ρούνιε που χθες έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος και αν ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού του ίσως προτιμηθεί αντί του Γάλλου.

Λομπιανίτζε και Μαργκάσα είναι οι επικρατέστεροι για να βρεθούν στα άκρα της άμυνας. Για τη μεσαία γραμμή τώρα, η παρουσία του Οικονομίδη πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Το θέμα είναι αν ο Καϊάφας επιλέξει δίπλα του τον Ρόντρι, που είναι έτοιμος, ή τον Γκουλόν. Ο Φυλακτού έχει λιγότερες πιθανότητες αφού και χθες ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Ασίς θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος. Στα άκρα της επίθεσης, ο Κιρμ θα κινείται στα αριστερά ενώ Ράμος και Φοφανά διεκδικούν θέση στα δεξιά. Γκαρσία και Σκέμπρι διεκδικούν θέση στην κορυφή της επίθεσης.

«Ζεσταίνεται» ο κόσμος

Ξεσηκωμός παρατηρείται ανάμεσα στους φίλους της Ομόνοιας. Η ροή με την οποία προπωλούνται τα εισιτήρια του ντέρμπι δείχνουν μαζική παρουσία στο ΓΣΠ το απόγευμα του Σαββάτου. Οι ενδείξεις λένε για περισσότερα από 13.000 εισιτήρια που είχαν διατεθεί με τον Απόλλωνα.

Πληρωμένοι οι παίκτες

Με την καλύτεροι ψυχολογία θα πάνε οι παίκτες στο μεγάλο ντέρμπι αφού χθες πέρασαν από τα γραφεία της Ομόνοιας και πληρώθηκαν μέρος των ωφελημένων τους. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της.

Η προϊστορία

Η Ομόνοια τα πάει καλύτερα στον β΄ γύρο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Κώστας Καϊάφας θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Ομόνοιας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Πληρώνει για την ανακοίνωση

Η Δικαστική της ΚΟΠ τιμώρησε την Ομόνοια με χρηματικό πρόστιμο για ανακοίνωση που εξέδωσε. Πρόστιμο και για ρίψη αντικειμένων στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας για ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το σωματείο στις 16.02.2015 και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο κατά παράβαση των άρθρων 4 (ιστ) (ιι), 4 (ιστ) (ιιι), 9 (ιδ) και 9 (ιε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας για ρίψη αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2014-2015 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού/15.02.2015.
Απόφαση: Πρόστιμο.  

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top