ΚΥΠΡΟΣ

«Μην λυπάσαι ρε ψυχάρα» - Η μεγάλη πρόκληση της Ανόρθωσης

«Μην λυπάσαι ρε ψυχάρα» - Η μεγάλη πρόκληση της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση έχει μπροστά της το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο και επιδιώξει να φύγει με το «διπλό», κάτι που θα σημαίνει πως θα μπει στα πλέι οφ από την 3η θέση.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους προετοιμάζεται σε έντονους ρυθμούς για το παιχνίδι στη Λεμεσό και είναι τεράστια η πρόκληση που έχει μπροστά της. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει σημειώσει μέσα στο 2015, έχουν αυξήσει και τις πιθανότητες της για να κυνηγήσει την διάκριση.

Ο Αντρέ Πάους προετοιμάζει την ομάδα του και έχει διάφορες σκέψεις στο μυαλό του. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γκαρσία, φαίνεται πως και ο Ανδρέας Αβραάμ θα απουσιάζει από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο αριστεροπόδαρος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και ακόμη δεν μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς. Παράλληλα, ο Κάλβο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως είναι έτοιμος μέχρι το Σάββατο.

Μακρής και Ιακοβένκο είναι εκτός και το βάρος στην επιθετική γραμμή πέφτει στον Ίσμα Γκονσάλβες. Περιμένουν πολλά οι φίλοι της ομάδας από τις ικανότητες του στο σκοράρισμα και στο δύσκολα, καλείται να δώσει λύσεις.

Σεράν και Εντέ για ενδεκάδα

Μετά από ένα μήνα ο Σεράν διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης, ενώ ο Εντέ έχει προβάδισμα για να είναι στην ενδεκάδα, από την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν τραυματίες και αμφίβολοι στην ομάδα. Ο Αντρέ Πάους έχει στο μυαλό του και τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου και ίσως αυτό να διαφοροποιήσει τα πλάνα του.

Το μήνυμα στον Λαϊφη

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης επιστρέφουν και έχουν ξεκαθαρίσει με ανακοίνωση τους πως θα είναι παρών και σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Το ερχόμενο Σάββατο θα βρεθούν στη Λεμεσό και θα δώσουν τη δική τους μάχη από την κερκίδα. Μάλιστα, φρόντισαν να στείλουν ένα μήνυμα και στον Κωνσταντίνο Λαϊφη:

«Θα σε περιμένουμε το Σάββατο στην Ανατολική για να τραγουδήσουμε παρέα. Μην λυπάσαι ρε ψυχάρα, άνθρωποι με το δικό σου ήθος και ψυχή είμαστε σίγουροι πως θα μας κάνουν περήφανους τιμώντας την ένδοξη φανέλα».

Στην Αυδήμου σήμερα η Ανόρθωση

Η διοίκηση της Ανόρθωσης θα βρεθεί σήμερα στην Αυδήμου (19:00) σε ανοικτή συγκέντρωση με φίλους της ομάδας. Θα γίνει κάλεσμα στον κόσμο να συνεισφέρει οικονομικά ενώ θα γίνει και διάλογος για θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top