ΚΥΠΡΟΣ

Το μεγαλύτερο κίνητρο… είναι η φανέλα της

Το μεγαλύτερο κίνητρο… είναι η φανέλα της

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ θα αγωνίζεται στο δεύτερο γκρουπ, έχει μεταφραστεί από πολλούς ως μια κατάσταση που δεν δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν.

Κάπου τα έχουν… μπερδέψει, αφού άλλο η αποτυχία για μια θέση στην πρώτη εξάδα και άλλο το κίνητρο.

Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα με τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες της, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες. Το να αγωνίζεσαι και να φορείς τη φανέλα της ΑΕΛ, αποτελεί αυτόματα κίνητρο. Είναι τιμή σε όποιον ποδοσφαιριστή φορέσει την «γαλαζοκίτρινη» φανέλα και αυτό, ο κόσμος της δεν το διαπραγματεύεται. Δεν το ζητάει, το απαιτεί. Το προστάζει η ιστορία της.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει πλάνο, αλλά χρειάζεται χρόνο για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το θέμα είναι η ομάδα να μάθει από τα λάθη της, να προχωρήσει πιο δυνατή και όσοι δεν αντέχουν τη φανέλα, καλά κάνουν να αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη.

Ο αγώνας με τον Οθέλλο που ακολουθεί, αλλά και τα ματς των πλέι οφ, θα αποτελέσουν και κριτήριο για την παραμονή κάποιων παικτών.

Στην ομάδα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Ερμή. Η ομάδα έκανε το πρώτο βήμα στη Λεμεσό (1-0) και θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Είναι μεγάλη η «δίψα» για να διακριθεί και να κατακτήσει τον τίτλο. Σε μια χρονιά που όλα πήγαν στραβά, η ΑΕΛ πρέπει να μείνει ενωμένη και να αντιμετωπίσει με ηρεμία τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top