ΚΥΠΡΟΣ

Βόλεϊ: Οι προβολείς στο ντέρμπι κορυφής

Βόλεϊ: Οι προβολείς στο ντέρμπι κορυφής

Αύριο Παρασκευή διεξάγεται η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών με τους προβολείς στραμμένους στο Σπύρος Κυπριανού όπου θα διεξαχθεί ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς.

Η Pokka ΑΕ Καραβά φιλοξενεί την Papa John’s Ομόνοια στο μεγάλο ντέρμπυ κορυφής όπου η ΑΕΚ με νίκη ξαναμπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά και η Ομόνοια να θέλει και αυτή τη τρίποντη νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά πριν από δύο εβδομάδες στην έδρα της Papa John’s Ομόνοια και νικήτρια βγήκε η Pokka ΑΕ Καραβά.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΡΙΚ2.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου για τις θέσεις 1-4 η Ανόρθωσις φιλοξενεί τον Rabel Παφιακό σε ένα ματς που θα κρίνει την τρίτη θέση.

Τέλος στον όμιλο της διαβάθμισης όπου τα πάντα έχουν κριθεί (έπεσε η Ε.Ν.Παραλιμνίου και την θέση της παίρνει ο πρωταθλητής Β΄Κατηγορίας Εθνικός Λατσιών) η Αναγέννηση Δερύνειας φιλοξενεί την Νέα Σαλαμίνα ενώ την ερχόμενη Δευτέρα η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν.Παραλιμνίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top