ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κορυφαίος Ισπανός διαιτητής ορίστηκε στο ντέρμπι-τίτλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Ο κορυφαίος Ισπανός διαιτητής ορίστηκε στο ντέρμπι-τίτλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Λύση από την ευρωπαϊκή ελίτ για το ντέρμπι της Τούμπας, αφού ο Ισπανός Χεσούς Χιλ Μανθάνο είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για να διευθύνει την καυτή αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Σε έναν καταξιωμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο διαιτητή κατέληξε η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο εκλεκτός είναι ο 35χρονος Χεσούς Χιλ Μανθάνο μία από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της Ισπανίας.

Ο διαιτητής από την Εξτρεμαδούρα, ο οποίος είναι δεδηλωμένος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, σφυρίζει αγώνες τις Primera Division από το 2012 και διεθνής από το 2014.

Είναι ο πρώτος Ισπανός ρέφερι που διαιτήτευσε αγώνα με την βοήθεια του VAR, με το οποίο έχει εξαιρετική εξοικείωση και το 2018 ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος Ισπανός διαιτητής.

Από τις 29 Μαΐου ανήκει στην ελίτ κατηγορία διαιτητών της ΟΥΕΦΑ και θεωρείται πια από τους τοπ διαιτητές παγκοσμίως.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής:

Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης (9-2, 5.15μ.μ.): Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων), Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Ξάνθη – Λαμία (9-2, 7μ.μ.): Διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας), Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Γιαννίκος (Πιερίας), 4ος: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (9-2, 7.30μ.μ.): Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΑΕΚ – ΟΦΗ (10-2, 3μ.μ.): Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας), Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), 4ος: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Ατρόμητος – Λεβαδειακός (10-2, 7μ.μ.): Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος: Κουκουλάς (Λέσβου)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (10-2, 7.30μ.μ.): Διαιτητής: Τζιλ Μανθάνο (Ισπανίας), Βοηθοί: Καμπανέρο (Ισπανίας), Μπαρμπέρο (Ισπανίας), 4ος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Παναιτωλικός – ΑΕΛ (11-2, 7μ.μ.): Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Αστέρας Τρίπολης – Άρης (11-2, 7.30μ.μ.): Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top