ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτος ο τέως εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ -Πήρε τον σάκο του στρατού στο στούντιο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτος ο τέως εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ -Πήρε τον σάκο του στρατού στο στούντιο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Προκειμένου να αποδείξει ότι είναι... εν ενεργεία έφεδρος στρατιώτης, ο Άθως Αντωνιάδης μετέφερε και παρουσίασε στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ, τον σάκο που έχει χρεωθεί από την Εθνική Φρουρά.

Ο κ. Αντωνιάδης βρέθηκε στο στούντιο της πρωινής εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ την Δευτέρα (11/2) και κλήθηκε να σχολιάσει τον σάλο που προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεση του Γενικού Ελεγκτή μέσα από την οποία διαφάνηκε ότι ανάμεσα σε άλλους, ένας εκπρόσωπος Τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος δεν καλείται στην εφεδρεία.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι αναπτύχθηκε φημολογία που αφορούσε τον ίδιο, όσον αφορά τον εκπρόσωπο Τύπου κόμματος που δεν πηγαίνει έφεδρος, λέγοντας ότι πλέον είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε αυτό.

«Ο κάθε έφεδρος έχει στο σπίτι του χρεωμένο σάκο με όλο το υλικό που του προμηθεύει η Εθνική Φρουρά. Ο δικός μου ο σάκος είναι αυτός», σημείωσε και παρουσίασε στην κάμερα τον δικό του σάκο που του έχει χρεωθεί από την ΕΦ. Επίσης, παρουσίασε και το Φύλλο Πορείας του.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE