ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέφος 9 μηνών στην εντατική με Γρίπη Ά - Ακόμη 7 παιδιά με τον ιό στο Μακάριο Νοσοκομείο -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέφος 9 μηνών στην εντατική με Γρίπη Ά - Ακόμη 7 παιδιά με τον ιό στο Μακάριο Νοσοκομείο -VIDEO

Στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Μακάριου Νοσοκομείου νοσηλεύτηκε με Γρίπη Α, βρέφος εννέα μηνών από την Λεμεσό, το μεσημέρι της Κυριακής (10/02). 

Σύμφωνα με τα όσα ανάφερε ο ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής, Δρ. Αβραάμ Ηλία, στην πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, το βρέφος δεν παρουσιάζει επιπλοκές και ανάλογα με τη βελτίωση της υγείας του, θα αποφασιστεί εάν θα μεταφερθεί στον παιδιατρικό θάλαμο καθησυχάζοντας ότι δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.  

Υπενθυμίζουμε ότι η Συντονίστρια Μονάδας Επιτήρησης Λοιμώδων Νοσημάτων, Μαρία Κολιού, μιλώντας στο ThemaOnline το Σάββατο (11/02) είχε κάνει λόγο για τρία νέα σοβαρά περιστατικά ενήλικων.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, παρά την ήδη σωστή αντιμετώπιση που υπήρχε από τα δημοσία νοσηλευτήρια, έχουν δοθεί περεταίρω οδηγίες υπενθυμίζοντας τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται στα νοσοκομεία κατά την άφιξη περιστατικών με Γρίπη Ά.   

Σημαντικό είναι οι πολίτες δεν πρέπει να πανικοβάλλονται και να σπεύδουν χωρίς λόγο στις Πρώτες Βοήθειες, ενώ μπορούν να επισκεφθούν τα εξωτερικά ιατρεία σε περιπτώσεις που δεν έχουν τα σχετικά συμπτώματα.

Δείτε τα όσα ανέφερε ο Δρ. Αβραάμ Ηλία για την κατάσταση υγείας του βρέφους: 

 

 

  

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top